CAW Antwerpen

U bent hier

Jouw vraag is onze eerste zorg

close-up lachende jonge vrouw

Iedereen heeft het wel eens moeilijk. Dat hoort bij het leven. Soms kan je terecht met je zorgen bij vrienden of familie. Of je vindt er zelf een weg doorheen.

Maar iedereen kent ook momenten waarop het helemaal niet lukt. Je voelt je alleen met je zorgen. Er gebeurt iets in je leven dat je helemaal in de war brengt. Je zit in een aanslepende situatie waarin het je allemaal te veel wordt. Of je wil of durft met niemand in je omgeving over je probleem praten.

Dan kan je in alle vertrouwen terecht bij een hulpverlener van CAW Antwerpen.

Veel verschillende mogelijkheden

Je kan in het CAW terecht met elke vraag: een moeilijke relatie, persoonlijke problemen, financiële, administratieve, juridische of materiële problemen of vragen naar bemiddeling in een conflict in je gezin, familie of buurt.

In een aantal gesprekken kan een hulpverlener je helpen met informatie, advies, opvang, praktische hulp, begeleiding en bemiddeling. Soms zijn deze gesprekken al voldoende om zelf weer verder te kunnen.

Als je dat wil, kan je in het CAW ook beroep doen op verdere hulp. Zoals psychosociale begeleiding, opvoedingsondersteuning, relatiebegeleiding, bemiddeling in conflictsituaties of opvang en begeleiding.

Wil je niet echt hulp, maar ben je op zoek naar een plek waar je tussen mensen kan zijn, gewoon voor een koffie en een babbel, dan vind je dat zeker in één van onze inloopcentra.

In hoge nood

Zit je in een crisissituatie en heb je dringende hulp nodig, dan kan je bij ons terecht voor crisishulp.