CAW Antwerpen

U bent hier

Nieuws

In deze rubriek vind je een overzicht van nieuws uit het CAW.
Nieuwsberichten uit de regionale CAW’s vertellen je over het reilen en zeilen in de dagelijkse praktijk, over nieuwe projecten, vacatures of activiteiten.
Nieuws uit de sector geeft je een beeld van ontwikkelingen in het Vlaams welzijnsbeleid, CAW-standpunten, CAW-projecten in de steigers en initiatieven van partners die we als CAW een warm hart toedragen en mee willen verspreiden.
12.12.17

"Ik ben Hamza. Ik heb 4 broers en 2 zussen. We vluchtten weg uit Afghanistan en leven sinds 2015 in België. Onze vorige woning werd onbewoonbaar verklaard. Sinds augustus 2016 wonen we daarom in de Passage, een tijdelijke opvang van CAW Antwerpen voor dakloze gezinnen.

27.11.17

Budgetcoaches zijn vrijwilligers die mensen ondersteunen en financiële vaardigheden leren. Ze doen dit binnen een kader van budgetbegeleiding door de wijkteams van CAW Antwerpen. Elke vrijwilliger volgt een korte opleiding alvorens van start te gaan.

14.11.17

Van schandpaal naar praatpaal

27.10.17

De lekkerste speculaas en marsepein ?
Die bestel je toch gewoon bij de bakkerij van Travant !

18.10.17

Dit najaar staan er heel wat vormingen over opvoeden op het programma van Kwadraat. We geven je hier een handig overzicht:

Pagina's