CAW Antwerpen

U bent hier

Mensen kunnen ontmoeten: hartverwarmend

Soms is de stap naar een hulpverlener erg groot. Of je wil op dat moment niet over je problemen praten, je wil gewoon mensen om je heen, wat warmte en gezelligheid, even die zorgen opzij kunnen zetten.

CAW Antwerpen maakt op verschillende plekken in de stad ruimte voor ontmoeting, ontspanning en gezelligheid. Daar waar jij niet naar het CAW komt, omdat je het te moeilijk vindt om de stap te zetten, komen onze mensen naar jou.

Een plek om thuis te komen

Een plek in de buurt waar je kan binnenspringen, waar je even tot rust kan komen, waar je kan kennismaken met anderen, een warme maaltijd kan komen eten of gewoon wat praktische hulp kan krijgen bij dagelijkse dingen: paperassen, de was en de plas, …

In onze inloopcentra en in ons wijkgericht onthaal ModeM kan je dit vinden: een plek waar je echt thuis kan komen.

IVCA en De Vrouwenwerking zijn open huizen voor vrouwen van alle nationaliteiten, leeftijden, overtuigingen en culturen.

Samik richt zich specifiek op gezinnen met kinderen in Antwerpen-Noord 

Je komt ze op straat tegen

Ze zijn er, daar op straat, op dat plein of in een café in het centrum van de stad: straathoekwerkers en outreach-hulpverleners. Ze bieden ondersteuning aan iedereen op straat voor wie dat iets kan betekenen, of wie een duwtje in de rug kan gebruiken. Ook voor gezondheidszorg (verpleging, pedicure, ...) komt ons Zorgteam op locatie of op straat naar je toe. Dit na overleg met andere hulpverleners of diensten.

Voor de groep van mannelijke sekswerkers in de stad Antwerpen is er de outreach van het Boysproject.

Het CAW bij jou in de buurt

CAW Antwerpen vind je op verschillende locaties in de regio. Op de kaart kan je zien waar je het best terecht kan.