CAW Antwerpen

U bent hier

Verblijf met integrale begeleiding

Het CAW organiseert voor verschillende kwetsbare groepen tijdelijk verblijf in combinatie met begeleiding.

  • Er is opvang voor thuisloze mannen, vrouwen of gezinnen. Je terecht kan voor een tijdelijk verblijf in combinatie met begeleiding.
  • CAW Antwerpen heeft ook verschillende locaties waar je als slachtoffer van partnergeweld, eventueel samen met je kinderen, een veilig onderdak krijgt. Je kan er onmiddellijk opgevangen worden en in de begeleiding staat de crisis in de relatie met de partner centraal. 

Verblijf met begeleiding

CAW Antwerpen biedt een tijdelijk verblijf voor mannen, vrouwen en jongvolwassenen verbonden met individuele begeleiding. Het gaat hierbij over leven in groep. Je krijgt er hulp bij dagelijkse activiteiten en in groep leer je ook veel van elkaar. In de integrale begeleiding wordt zowel aan praktische problemen als aan niet-materiële problemen gewerkt. Zo kunnen administratie, het vinden van huisvesting, het regelen van je financiën, tewerkstelling, gezondheid en het opbouwen van een netwerk aan bod komen. Je spreekt er met de hulpverlener over haalbare toekomstplannen.

Hoe kan je ons contacteren?

Wil je meer info over het hulpaanbod in de opvangcentra van CAW Antwerpen? Of ben je op zoek naar een plaats in een opvangcentrum?

Neem dan contact op met het onthaal.